Opleidingsaanbod

De ontwikkeling van jou als persoon of je werknemers is voor Fervent Opleiden een belangrijk speerpunt. Graag helpen wij je met nadenken over de mogelijkheden die er zijn in cursus of opleiding. Zowel voor bij- of omscholing van je personeel als de ontwikkeling van jou. Hiermee willen we je helpen om te zorgen dat je werknemers en jijzelf vakbekwaam zijn en voldoen aan de laatste beroepscriteria. Zo werkt Fervent in jouw voordeel!

← Selecteer een categorie aan de linkerkant om de opleidingen en cursussen te bekijken.


Aanmelden cursus of opleiding

Je kunt je eenvoudig inschrijven voor één van onze cursussen of opleidingen via het inschrijfformulier. Als we het formulier hebben ontvangen, gaan we direct voor je aan de slag. Zo kun je zo snel mogelijk van start gaan met het scholingstraject.


Vragen of meer informatie? (cursus of opleiding)

Mocht je vragen hebben of meer informatie willen betreffende de opleidingen of cursussen, neem gerust contact met ons op. Je kunt ons telefonisch bereiken op telefoonnummer 0594 – 58 13 24 of mailen via info@fervent.nl. Of maak eenvoudig gebruik van het contactformulier op onze contactpagina. Wij helpen je graag verder!

Wil jij ook kleur geven aan je werk?

Wij geloven dat het altijd gaat om het bij elkaar brengen van de juiste personen, de juiste kennis, de juiste vaardigheden en het passende toekomstperspectief. Wij hebben voor de bouw-, infra- en technieksector daarom alles in huis om de toekomst een rooskleurige invulling te geven. Of het nu gaat om opleiden, coachen, werven, uitzenden of detacheren. Benieuwd wat we precies voor jou of jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op!

0594 58 13 24