Opleidingsaanbod

De ontwikkeling van u als persoon of uw werknemers is voor Fervent Opleiden een belangrijk speerpunt. Graag helpen wij u met nadenken over de mogelijkheden die er zijn in cursus of opleiding. Zowel voor het bij- of omscholing van uw personeel als de ontwikkeling van uzelf. Hiermee willen we u helpen om te zorgen dat uw werknemers of uzelf vakbekwaam zijn en voldoen aan de laatste beroepscriteria. Zo werkt Fervent in uw voordeel!

← Selecteer een categorie aan de linkerkant om de opleidingen en cursussen te bekijken.


Aanmelden cursus of opleiding

U kunt zich eenvoudig inschrijven voor één van onze cursussen of opleidingen door het invullen van het aanmeldformulier. Als we het formulier hebben ontvangen, gaan we direct voor u aan de slag. Zo kunt u zo snel mogelijk van start gaan met het scholingstraject. Op die manier werkt Fervent in uw voordeel!


Vragen of meer informatie? (cursus of opleiding)

Mocht u vragen hebben of meer informatie willen betreffende de opleidingen of cursussen, neem gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op telefoonnummer 0594 – 58 13 24 of mailen via info@fervent.nl. U kunt ook handig gebruikmaken van het contactformulier op onze contactpagina. Wij helpen u graag verder!

Wil jij ook kleur geven aan je werk?

Wij geloven dat het altijd gaat om het bij elkaar brengen van de juiste personen, de juiste kennis, de juiste vaardigheden en het passende toekomstperspectief. Wij hebben voor de bouw-, infra- en technieksector daarom alles in huis om de toekomst een rooskleurige invulling te geven. Of het nu gaat om opleiden, coachen, werven, uitzenden of detacheren. Benieuwd wat we precies voor jou of jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem snel contact met ons op!

0594 58 13 24

Geen vacature of opleiding meer missen?

Mis niet langer het laatste nieuws, onze cursussen en onze opleidingen door u in te schrijven voor onze nieuwsbrief!