Geef kleur aan jouw werk

Waar ligt jouw kracht? Wat zijn je uitdagingen? En waar haal jij energie uit? Op basis van deze vragen vinden we niet alleen de juiste baan voor je, maar ondersteunen we je ook met een passende opleiding voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Samen geven we kleur aan jouw werk.

Ontdek ons netwerk

Fervent is specialist op het gebied van vacatures in de bouw, infra en techniek. Door ons grote, regionale netwerk weten we je snel op de juiste plek te krijgen. We beschikken als eerste over de laatste vacatures en brengen je graag in contact met onze vaste partners in het werkveld.

Het palet aan vacatures

Wij hebben doorlopend de meest actuele vacatures in de bouw, infra en techniek. Geef kleur aan je werk en kijk snel of er een passende vacature voor jou bij zit. Weet je nog niet precies wat je wilt? Of heb je de juiste papieren (nog) niet? Geen probleem. Wij helpen je. Neem vrijblijvend contact met ons op.

  • Geoffrey Zwegers

    Geoffrey kwam vorig jaar bij ons met allerlei vragen en onzekerheden; wat wilde hij gaan doen in de toekomst? En wat vond hij nu echt leuk om te doen? In samenwerking met de Gemeente Groningen hebben we Geoffrey opgeleid tot een baan als landmeter in de Infra.
  • Louis Helder

    Louis werkt al weer ruim een jaar tot volle tevredenheid bij Fervent. In de rol van zelfstandig landmeter bij een van onze aangesloten bedrijven verricht hij situatie- en hoogtemetingen, bouwmaatvoering en het scant hij objecten. Louis wilde zich nog verder ontwikkelen en daarom hebben we aangemeld voor een 4-jarige BBL-opleiding landmeetkundige bij het SOMA College. Hiermee kan hij zelfs doorstromen naar een hbo-opleiding.

Het palet aan opleidingen en trainingen

Met ons brede palet aan opleidingen en trainingen weet je zeker dat je altijd over de meest actuele kennis en vaardigheden beschikt om jouw werk in te kleuren. En met scholingsvoucher is het ook nog eens financieel heel interessant. Kies je opleiding en meld je aan. Wil je eerst meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wil jij ook kleur geven aan je werk?

Wij geloven dat het altijd gaat om het bij elkaar brengen van de juiste personen, de juiste kennis, de juiste vaardigheden en het passende toekomstperspectief. Wij hebben voor de bouw-, infra- en technieksector daarom alles in huis om de toekomst een rooskleurige invulling te geven. Of het nu gaat om opleiden, coachen, werven, uitzenden of detacheren. Benieuwd wat we precies voor jou of jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem snel contact met ons op!

0594 58 13 24

  • HR-adviseur/ recruiter

  • Algemeen, duurzame en innovatieve zaken