Geef kleur aan je onderneming

Van werving en selectie tot uitzenden en detacheren. En van coachen en trainen tot opleiden. Wij zijn de specialist voor het totale personeelsmanagement voor jouw bedrijf.

Geef kleur aan je onderneming

Hoe zorg je ervoor dat je de mensen hebt die kunnen werken met de nieuwste technologie? En hoe blijft je organisatie flexibel zodat je kan inspelen op nieuwe kansen en ontwikkelingen? Fervent zorgt voor een duurzame inzet van personeel, zowel nu als in de toekomst. Zo ben jij ervan verzekerd dat je altijd de vakmensen met kennis van zaken op de werkvloer hebt die passen bij jouw organisatiedoelstellingen. 

Of je nou de voorkeur geeft aan tijdelijke krachten of juist vast personeel wilt op-, om- of bijscholen: onze dienstverlening is veelzijdig. Wij zijn gespecialiseerd in het vinden, opleiden en vasthouden van de juiste mensen met een hands on mentaliteit voor banen op mbo- en hbo-niveau in de bouw-, infra- en technieksector. 

Samen geven we kleur aan jouw onderneming!

Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen als:

Het palet aan opleidingen en trainingen

Met ons brede palet aan opleidingen en trainingen weet je zeker dat je altijd over de meest actuele kennis en vaardigheden beschikt om jouw werk in te kleuren. En met scholingsvoucher is het ook nog eens financieel heel interessant. Kies je opleiding en meld je aan. Wil je eerst meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

  • Geoffrey Zwegers

    Geoffrey kwam vorig jaar bij ons met allerlei vragen en onzekerheden; wat wilde hij gaan doen in de toekomst? En wat vond hij nu echt leuk om te doen? In samenwerking met de Gemeente Groningen hebben we Geoffrey opgeleid tot een baan als landmeter in de Infra.
  • Louis Helder

    Louis werkt al weer ruim een jaar tot volle tevredenheid bij Fervent. In de rol van zelfstandig landmeter bij een van onze aangesloten bedrijven verricht hij situatie- en hoogtemetingen, bouwmaatvoering en het scant hij objecten. Louis wilde zich nog verder ontwikkelen en daarom hebben we aangemeld voor een 4-jarige BBL-opleiding landmeetkundige bij het SOMA College. Hiermee kan hij zelfs doorstromen naar een hbo-opleiding.

Wil jij ook kleur geven aan je werk?

Wij geloven dat het altijd gaat om het bij elkaar brengen van de juiste personen, de juiste kennis, de juiste vaardigheden en het passende toekomstperspectief. Wij hebben voor de bouw-, infra- en technieksector daarom alles in huis om de toekomst een rooskleurige invulling te geven. Of het nu gaat om opleiden, coachen, werven, uitzenden of detacheren. Benieuwd wat we precies voor jou of jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem snel contact met ons op!

0594 58 13 24

  • HR-adviseur/ recruiter

  • Algemeen, duurzame en innovatieve zaken