Werkvoorbereider Infra

Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Werkvoorbereider Infra. Ben jij op alles voorbereid en weet jij te opereren onder allerlei omstandigheden? Dan komen we graag met jou in contact!

Als Werkvoorbereider Infra werk je op kantoor of op de projectlocatie. Je houdt je onder andere bezig met het voorbereiden van 3D uitzettekeningen, het maken van machinemodellen, berekenen van hoeveelheden en het opstellen van keuringsrapporten. Werken met civil 3D is niet nieuw voor jou. Daarnaast heb je veel contact met opdrachtgevers en collega’s.


Functie eisen:

  • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Opleidingsniveau MBO/HBO, richting Civiele Techniek;
  • Goede communicatieve en contactuele vaardigheden;
  • Competenties: resultaatgericht, kostenbewustzijn, stressbestendig, analytisch vermogen, een teamspeler en natuurlijk enthousiast.

Waarom Fervent?

Wij zijn dé allround dienstverlener voor werk, opleidingen en ontwikkeling van professionals. We hebben een uniek en modulair aanbod dat we op maat aanpassen aan jouw behoefte. Ben jij opzoek naar een interessante nieuwe baan? Wil jij jezelf tijdens je carrière blijven ontwikkelen? Dan ben je bij Fervent aan het juiste adres. Wat ons uniek maakt, is onze strategische advisering op het gebied van employability. Zo werken wij in jouw voordeel!


Solliciteer nu!

Na het lezen geïnteresseerd geraakt in de functie als Werkvoorbereider Civiel?
Solliciteer dan direct via bovenstaand inschrijfformulier, neem telefonisch contact met ons op via 0594-581324 of mail je CV naar vacature@fervent.nl.

Mocht je nog vragen hebben over deze vacature, neem dan gerust per telefoon of mail contact met ons op of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!