Maatvoerder

Zoek jij iedere dag opnieuw uitdaging in jouw werk als maatvoerder? Zoek jij de vrijheid om je werk zo goed mogelijk te kunnen doen? Wil jij je steentje bijdragen aan bijzondere projecten zoals de Afsluitdijk? En gaat jouw hart sneller kloppen van de nieuwste Leica-apparatuur en Autodesk-software? Dan is dit misschien wel jouw droombaan. Lees je snel verder?

Werkzaamheden

Jouw werkdag, die plan je zelf. Tijdens jouw werkdag voer je meet-, scan-, waterpassing-, uitzet- en monitoring werkzaamheden uit. Jij bent hét aanspreekpunt voor de opdrachtgever, dankzij jouw ruime ervaring breng jij diverse infrastructurele en bouwkundige projecten tot een goed einde. Dit alles doe je samen met je collega’s uit het projectteam. Voor ons is innovatie meer dan een modewoord, hier ben jij het helemaal mee eens. Je stelt je pro-actief op en bent altijd op zoek naar verbeteringsmogelijkheden. Het is voor jou dan ook vanzelfsprekend dat je jouw mening deelt en kritisch durft te zijn. Maak jij innovatie realiteit en herken jij je in de onderstaande functie-eisen? Dan horen we heel erg graag van je.

functie eisen

  • Minimaal tien jaar relevante werkervaring (óf overtuig ons op een andere manier van je kennis en kunde);
  • Ervaring met Leica-apparatuur en Autodesk-software;
  • Een neus voor het signaleren van mogelijke problemen en knelpunten;
  • In het bezit van een rijbewijs zodat je in onze bedrijfsauto’s kunt rijden;
  • Woonachtig in de omgeving van Groningen of Noord-Holland, of bereid om te verhuizen (hier helpen we je graag bij!);
  • Mbo- of hbo-diploma op het gebied van Geodesie of Civiele Techniek;
  • Je beschikt natuurlijk over VCA.

Waarom Fervent?

Wij zijn dé allround dienstverlener voor werk, opleidingen en ontwikkeling van professionals. We hebben een uniek en modulair aanbod dat we op maat aanpassen aan jouw behoefte. Ben jij opzoek naar een interessante nieuwe baan? Wil jij jezelf tijdens je carrière blijven ontwikkelen? Dan ben je bij Fervent aan het juiste adres. Wat ons uniek maakt, is onze strategische advisering op het gebied van employability. Zo werken wij in jouw voordeel!


Solliciteer nu!

Na het lezen geïnteresseerd geraakt in de functie als Senior Maatvoerder?
Solliciteer dan direct via bovenstaand inschrijfformulier, neem telefonisch contact met ons op via 0594-581324 of mail je CV naar vacature@fervent.nl.

Mocht je nog vragen hebben over deze vacature, neem dan gerust per telefoon of mail contact met ons op of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!