Geef kleur aan de toekomst

Fervent heeft als doel een bijdrage te leveren aan het vergroten van de arbeidsparticipatie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij ondersteunen ondernemers, gemeenten en het UWV bij vraagstukken over Social Return On Investment. Wij beschikken over de juiste expertise en helpen graag bij beleidsmatige keuzes met betrekking tot arbeidsvraagstukken en MVO.

Werkfit

Voordat een persoon met een afstand tot de arbeidsmarkt weer aan de slag kan, kijkt onze jobcoach naar zijn/haar persoonlijke omstandigheden. Daarbij staat het werkfit maken van de werkzoekende centraal. In een scan brengen we in kaart of alle voorwaarden aanwezig zijn om goed voorbereid aan het werk te kunnen. Van de gewenste arbeidspositie tot de benodigde dagstructuur; we verliezen geen detail uit het oog tijdens het werkfit-traject.

  • Geoffrey Zwegers

    Geoffrey kwam vorig jaar bij ons met allerlei vragen en onzekerheden; wat wilde hij gaan doen in de toekomst? En wat vond hij nu echt leuk om te doen? In samenwerking met de Gemeente Groningen hebben we Geoffrey opgeleid tot een baan als landmeter in de Infra.
  • Louis Helder

    Louis werkt al weer ruim een jaar tot volle tevredenheid bij Fervent. In de rol van zelfstandig landmeter bij een van onze aangesloten bedrijven verricht hij situatie- en hoogtemetingen, bouwmaatvoering en het scant hij objecten. Louis wilde zich nog verder ontwikkelen en daarom hebben we aangemeld voor een 4-jarige BBL-opleiding landmeetkundige bij het SOMA College. Hiermee kan hij zelfs doorstromen naar een hbo-opleiding.

Wil jij ook kleur geven aan je werk?

Wij geloven dat het altijd gaat om het bij elkaar brengen van de juiste personen, de juiste kennis, de juiste vaardigheden en het passende toekomstperspectief. Wij hebben voor de bouw-, infra- en technieksector daarom alles in huis om de toekomst een rooskleurige invulling te geven. Of het nu gaat om opleiden, coachen, werven, uitzenden of detacheren. Benieuwd wat we precies voor jou of jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem snel contact met ons op!

0594 58 13 24

  • HR-adviseur/ recruiter

  • Algemeen, duurzame en innovatieve zaken