0594 58 13 24

Stichting GEO Innovatie leidt landmeters op.

Dinsdag 11 februari 2020 is de eerste praktijkopleiding (aspirant) Landmeter gestart van Stichting GEO Innovatie, opgericht door Fervent Opleidingen en MUG Ingenieursbureau. De eerste groep van twaalf medewerkers van diverse noordelijke meetbedrijven is met veel enthousiasme begonnen aan de opleiding die vijftien weken gaat duren.

De praktijkopleiding Landmeter is de eerste opleiding die ontwikkeld is door Stichting GEO Innovatie. Het is een praktijkopleiding op MBO-3 niveau met als doel de instroom in de branche van GEO-inwinning, maar ook doorstroom (en verkorting) van een MBO-4 opleiding.

Fervent Opleidingen en MUG Ingenieursbureau hebben met de oprichting van Stichting GEO innovatie de handen in ineen geslagen om te anticiperen op het tekort aan instroom van landmeters, maatvoerders en medewerkers die betrokken zijn bij GEO-inwinning. Stichting GEO Innovatie verbindt en koppelt vraag vanuit de arbeidsmarkt met opleidingsmogelijkheden. Dit doen ze door expertise uit het bedrijfsleven te bundelen en te verwerken in specialistische en actuele opleiding- en stageprogramma’s.

Voor meer informatie over GEO Innovatie of de opleiding Landmeter kunt u contact opnemen met: Sjoerd van der Wiel via svdwiel@fervent.nl.

 

Fervent
werkt in je voordeel

Fervent kan iedere uitdaging op het gebied van personeelsmanagement aan. Wij zijn het servicepunt voor werk, opleiden en ontwikkelen. Zo hoef je maar langs één loket voor alle personeelsvraagstukken. We kijken altijd naar de lange termijn en bouwen aan duurzame oplossingen waarmee je niet alleen nu, maar ook in de toekomst mee geholpen bent. Dat werkt in je voordeel!

Lees meer