Geeft kleur

aan werk

Specialist in bouw, infra en techniek

Fervent is specialist in de bouw-, infra- en technieksector. Wij kennen deze dynamische branche van A tot Z en weten welke actuele uitdagingen er als vakman en werkgever op jouw pad komen. Wij helpen mensen en organisaties in te spelen op de vele nieuwe (technologische) ontwikkelingen en regelgeving.

Specialist in bouw, infra en techniek

In Noord-Nederland zijn wij de specialist in de sector wanneer het gaat om ‘werk’. Dat begint met het ontdekken waar kansen liggen en loopt door tot de afhandeling van eventuele financieringsmogelijkheden, zoals subsidies. Daar eindigt het wat ons betreft nog niet. Het liefst kijken en werken we nog verder vooruit. Want ons ideaalbeeld is dat iedereen zichzelf continu kan blijven ontwikkelen en op die manier duurzaam inzetbaar kan zijn. Dat is niet alleen goed voor de medewerkers, maar ook voor de organisaties waarin ze werkzaam zijn.

Wij geloven dat het altijd gaat om het bij elkaar brengen van de juiste personen, de juiste kennis, de juiste vaardigheden en het passende toekomstperspectief. Wij hebben voor de bouw-, infra- en technieksector alles in huis om die toekomst een rooskleurige invulling te geven.

Ontdek onze opleidingen, cursussen & trainingen

Harkemase Boys Arrangement

Fervent werkt al jaren nauw samen met organisaties, bedrijven en clubs in de regio. Zo zijn we de trotse partner van voetbalclub Harkemase Boys. Zo is Fervent trotse sponsor van de voetbalclub Harkemase Boys en heeft nu ook een Harkemase Boys arrangement in haar programma. Lees meer over dit arrangement.

Downloads

Ben je als werkende of werkzoekende bijvoorbeeld op zoek naar de loonbelastingverklaring? Of ben je als werkgever bijvoorbeeld op zoek naar de laatste cao’s? Op deze pagina hebben wij de meest voorkomende documenten op alfabetische volgorde onder elkaar gezet.

Downloads voor werkenden en werkzoekenden:
Downloads voor werkgevers:

AVG

Fervent gaat zeer zorgvuldig om met de persoonlijke gegevens die je achterlaat op onze website. Daarbij houden we ons aan de actuele AVG-wetgeving. In sommige gevallen kan het nodig zijn dat we extra informatie van je nodig hebben, bijvoorbeeld om je in te schrijven voor een opleiding of cursus. In dat geval vragen we je om deze aanvullende informatie aan ons door te geven.

Jouw gegevens stellen we niet beschikbaar aan derden. Daarnaast kun je ons altijd vragen om jouw persoonlijke gegevens uit onze database te verwijderen. Lees hier meer over hoe we jouw privacy waarborgen.

Disclaimer

Alle informatie op deze website is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan deze informatie kun je geen rechten ontlenen en zijn wijzigingen en typefouten voorbehouden. Wij doen ons uiterste best om informatie op onze webpagina zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn, maar we zijn niet aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van onjuiste of (tijdelijk) niet-beschikbare informatie.

Auteursrechten

Fervent heeft het auteursrecht op deze website. Het gebruiken van teksten of beeldmateriaal is alleen toegestaan met onze toestemming.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Mis niet langer het laatste nieuws, onze cursussen en onze opleidingen door u in te schrijven voor onze nieuwsbrief!