0594 58 13 24

Opleidingsgids 2018

Opleidingsgids Fervent Opleiden 2018

De Opleidingsgids voor 2018 is uit! In deze gids vindt u een greep uit het aanbod van opleidingen, cursussen en training die door Fervent in combinatie met Sijperda Verhuur worden aangeboden. 

Fervent en Sijperda Verhuur slaan de handen ineen! In Samen slim aan de slag bieden wij passende opleidingen, trainingen en cursussen voor de wereld van de bouw, infra en techniek. Zo profiteert u van een naadloze overgang tussen professioneel materieel en de juiste kennis en vaardigheden om het werk veilig en efficiënt uit te voeren.


Maatwerk

Flexibiliteit en maatwerk staan voorop. Alle opleidingen cursussen en trainingen zijn modulair opgebouwd. Hierdoor bieden wij een totaalpakket dat precies aansluit bij de wensen en behoeften van uw bedrijf. Uw vraag bepaalt het aanbod. Het grote voordeel hiervan is dat u met een opleiding, cursus of training precies aansluit hij het niveau van uw werknemers en bedrijfsspecifieke situaties kunt behandelen.

Geef uw medewerkers de mogelijkheid zichzelf verder te ontwikkelen. Samen houden we de kennis en vaardigheden van uw personeel actueel.


Benieuwd naar onze opleidingen?

Vraag dan gratis de opleidingsgids voor 2018 aan, door onderstaand formulier in te vullen.


Opleidingsgids Aanvragen

Vul hieronder uw gegevens in om de Opleidingsgids 2018 aan te vragen. Wanneer wij uw aanvraag hebben ontvangen, sturen wij de gids zo spoedig mogelijk naar u op.
  • (Wij gebruiken dit om u op de hoogte te houden van uw aanvraag.)

Fervent
werkt in je voordeel

Fervent kan iedere uitdaging op het gebied van personeelsmanagement aan. Wij zijn het servicepunt voor werk, opleiden en ontwikkelen. Zo hoef je maar langs één loket voor alle personeelsvraagstukken. We kijken altijd naar de lange termijn en bouwen aan duurzame oplossingen waarmee je niet alleen nu, maar ook in de toekomst mee geholpen bent. Dat werkt in je voordeel!

Lees meer