Tekening Lezen voor Bouwplaatspersoneel

Tijdens de cursus Tekening Lezen voor Bouwplaatspersoneel wordt er aandacht besteed aan het controleren van tekeningen, opnemen van maatvoering en controle daarbij. Door het gebruik van eigen praktijksituaties en tekeningen wordt de herkenbaarheid van de stof sterk vergroot. De deelnemers worden zich bewust van consequenties van verkeerd maatvoeren als gevolg van verkeerde detaillering of interpretatie.

Onder andere de volgende onderwerpen komen aan de orde:

  • Werken met tekeningen;
  • Opbouw tekeningen;
  • ¬†Zoeksystemen;
  • ¬†Informatie op tekeningen;
  • Tekeningen controleren;
  • Arceringen en aanduidingen;
  • Wapeningen.

Doelgroep
De cursus Tekening Lezen voor Bouwplaatspersoneel is bedoeld voor vaklieden die zich verder willen bekwamen in het werken met tekeningen.


Duur van de cursus
Deze cursus duurt 1 dag.


Niveau
Voor deze cursus is geen vooropleiding vereist.


Resultaat
Aan het einde van de cursus beschikken deelnemers over voldoende kennis en vaardigheden om meetfouten vanwege het onjuist lezen en niet onderkennen van fouten in de tekening te voorkomen.

Wanneer u deze cursus heeft afgerond krijg u daarvoor een certificaat van deelname.


Vervolgcursussen
Voor deze cursus zijn geen vervolgcursussen.


Prijs
Prijs op aanvraag.


Aanmeldprocedure
Om u aan te melden voor deze cursus kunt u gebruik maken van het aanmeldformulier links bovenaan deze pagina. Ook kunt u gebruik maken van het meer uitgebreide aanmeldformulier die hier te vinden is. Zodra wij deze hebben ontvangen nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Mocht u nog vragen hebben of meer informatie willen ontvangen, neem dan gerust contact met ons op via info@fervent.nl of 0594-58 13 24.


Cursusdata