Geeft kleur

aan werk

Opleiding Verkeersregelaar


Nog 1 plaats beschikbaar!

Verkeersregelaar?  Bij een verkeersregelaar denk je al snel aan evenementen en wegwerkzaamheden. De persoon die bijdraagt aan jouw veiligheid onderweg. Welke verantwoordelijkheid draagt een verkeersregelaar?

In onze 3-daagse erkende opleiding leer je alle ins en outs rondom dit vak en kun je daarna als gecertificeerd verkeersregelaar aan de slag!

Er zijn verschillende situaties waarin een verkeersregelaar ingezet wordt. Denk bijvoorbeeld aan werkzaamheden aan de weg, uitval van verkeerslichten, ongelukken of evenementen. Tijdens de opleiding verkeersregelaar wordt je erop voorbereid om het verkeer zo soepel mogelijk te regelen en op een veilige manier verkeershinder te beperken.

De opleiding verkeersregelaar begint de eerste dag met theorie. De tweede en derde dag zijn praktijkdagen en aan het eind van de dag wordt de opleiding afgesloten met een examen.


Wie kan de opleiding volgen?
De opleiding is geschikt voor een ieder die met verkeer in aanraking komt tijdens de werkzaamheden of affiniteit met het beroep verkeersregelaar heeft.


Hoelang duurt de opleiding?
Onze opleiding tot beroeps-verkeersregelaar duurt 3 aaneengesloten dagen en start op 5 juli 2021.


Vooropleiding
De opleiding verkeersregelaars is toegankelijk vanaf 18 jaar. Kennis en inzicht van verkeer is zeker een must have. Daarnaast is een redelijke kennis van de Nederlandse taal wel noodzakelijk.


Resultaat
Na het behalen van de opleiding ontvang je een officieel certificaat.


Prijs
Prijs op aanvraag.


Aanmeldprocedure
Om je aan te melden voor deze opleiding maak je gebruik van het aanmeldformulier dat hier te vinden is. Zodra wij het aanmeldformulier hebben ontvangen nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Heb je vragen of wil je graag meer informatie? Neem gerust contact met ons op via opleidingen@fervent.nl of 0594-58 13 24.


Cursusdata

Datum
Regio
05/07/2021
Drenthe
05/07/2021
Friesland
05/07/2021
Groningen