Machinist Autolaadkraan met Hijsfunctie (Applicatie)

In theorie behandelen we bij de cursus Machinist Autolaadkraan met Hijsfunctie de onderdelen: Wettelijke eisen, techniek en werkvoorbereiding, eisen aan hijsmiddelen, werken met verschillende lasten. In de praktijk komt aan bod: De controle en uitvouwen van de autolaadkraan, maken van een hijsplan, gebruik van hijsgereedschappen, laden en lossen, hijsen en (ver)plaatsen van lasten, invouwen en rijklaar maken.


Doelgroep
Deze cursus is bedoeld voor personen die in bezit zijn van een geldig rijbewijs C en die werkzaamheden uitvoeren met een autolaadkraan waarbij: de capaciteit van de kraanarm 10 ton meter of meer heeft, de werkzaamheden op een bouwplaats plaatsvinden en hijswerkzaamheden worden verricht. Deze opleiding is bedoeld voor personen die eerder de opleiding Chauffeur Autolaadkraan Laden en Lossen hebben gevolgd.


Duur van de cursus
Deze cursus duurt 4 dagen.


Niveau
Voor deze cursus is Web 2: medewerker / basisberoepsbeoefenaar vereist


Resultaat
Na afloop van de training beschikken deelnemers over voldoende kennis en vaardigheden om de kraan op te stellen, de stabiliteit te waarborgen, de stabiliteit en belastbaarheid van de kraan en de werking van het hydraulisch systeem.

Bij voldoende van de twee examens wordt het TCVT certificaat machinist Autolaadkraan met Hijsfunctie uitgereikt.


Vervolgcursussen
Voor deze cursus zijn geen vervolgcursussen.


Subsidie
Subsidie op cursuskosten € 113,- per persoon per dag. Subsidie op verletkosten € 160,- per persoon per dag.


Prijs
Prijs op aanvraag.


Aanmeldprocedure
Om u aan te melden voor deze cursus kunt u gebruik maken van het aanmeldformulier links bovenaan deze pagina. Ook kunt u gebruik maken van het meer uitgebreide aanmeldformulier die hier te vinden is. Zodra wij deze hebben ontvangen nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Mocht u nog vragen hebben of meer informatie willen ontvangen, neem dan gerust contact met ons op via info@fervent.nl of 0594-58 13 24.


Cursusdata