Graafschade Preventie (GWW)

Deelnemers van de cursus Graafschade Preventie (GWW) zijn aan het einde op de hoogte van de regels en normen van het zorgvuldig graven en kunnen deze regels toepassen in de praktijk. Schade wordt daardoor tot een minimum beperkt. Wanneer toch schade ontstaat, kan de werkgever aantonen (bijvoorbeeld aan een verzekeringsmaatschappij) dat medewerkers aantoonbaar zijn geïnstrueerd. Deelnemers zijn ook aantoonbaar geïnstrueerd in het kader van de Arbo wetgeving.


Doelgroep
De cursus Graafschade Preventie is gericht op iedereen die te maken heeft met graafwerkzaamheden, waarbij je kabels en leidingen tegen kunt komen. Hierbij denken wij aan aannemers, onderaannemers, grondroerders, netbeheerders, gemeenten en ingenieursbureaus.


Duur van de cursus
Deze cursus duurt 1 dag.


Niveau
Voor deze cursus is geen vooropleiding vereist.


Resultaat
Wanneer u deze cursus heeft afgerond krijg u daarvoor een certificaat van deelname.


Vervolgcursussen
Voor deze cursus zijn geen vervolgcursussen.


Prijs
Prijs op aanvraag.


Aanmeldprocedure
Om u aan te melden voor deze cursus kunt u gebruik maken van het aanmeldformulier links bovenaan deze pagina. Ook kunt u gebruik maken van het meer uitgebreide aanmeldformulier die hier te vinden is. Zodra wij deze hebben ontvangen nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Mocht u nog vragen hebben of meer informatie willen ontvangen, neem dan gerust contact met ons op via info@fervent.nl of 0594-58 13 24.


Cursusdata