Bijscholing TCVT: Bewust en veilig omgaan met Hijsgereedschap en Hijsmiddelen

De Bijscholing TCVT is zeer praktijkgericht en wordt gegeven door trainers met ruime praktijkervaring. Het gaat niet alleen over regels en voorschriften, maar vooral over wat er in de praktijk mis kan gaan en regelmatig (bijna) misgaat. Er is veel interactie in de groep, waardoor de dag levendig en boeiend is.

De bijscholing bestaat uit de volgende 4 modules van elk een dagdeel:

Module 1: Werkvoorbereiding en uitvoering
Module 2: Hijsgereedschappen
Module 3: Veiligheid & Milieu
Module 4: Onderhoud & Storingen


Doelgroep
De cursus Bijscholing TCVT is bedoeld voor machinisten die in bezit zijn van een TCVT-certificaat. Zij zijn verplicht in een periode van vijf jaar minimaal 2 dagen bijscholing te volgen bij een erkend instituut. Voor de exacte voorwaarden kunt u kijken op de website van Stichting Toezicht Certificatie Verticaal Transport.


Duur van de cursus
Deze cursus duurt 1 dag.


Niveau
Voor deze cursus is een TCVT-certificaat vereist.


Resultaat
Deelnemers beschikken aan het einde van de cursus over voldoende kennis en vaardigheden op het gebied van techniek en veiligheid over vooraf afgesproken onderwerpen. Machinisten die in bezit zijn van een TCVT-certificaat zijn verplicht in een periode van vijf jaar minimaal 2 dagen bijscholing te volgen bij een erkend instituut. Deze cursus voldoet aan de hiervoor gestelde eisen.

Wanneer u deze cursus heeft afgerond krijg u daarvoor een certificaat van deelname Registratie TCVT Optioneel: registratie code ’95 richtlijn: vakbekwaamheid voor vrachtwagenchauffeurs.


Vervolgcursussen
Voor deze cursus zijn geen vervolgcursussen.


Prijs
Prijs op aanvraag.


Aanmeldprocedure
Om u aan te melden voor deze cursus kunt u gebruik maken van het aanmeldformulier links bovenaan deze pagina. Ook kunt u gebruik maken van het meer uitgebreide aanmeldformulier die hier te vinden is. Zodra wij deze hebben ontvangen nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Mocht u nog vragen hebben of meer informatie willen ontvangen, neem dan gerust contact met ons op via info@fervent.nl of 0594-58 13 24.


Cursusdata