0594 58 13 24

Scholingsvoucher

Je bent werkzoekende en het lukt, maar niet die leuke baan te bemachtigen. Komt dat doordat je hiervoor de benodigde opleiding mist? Wellicht kun je gebruikmaken van de scholingsvoucher!

UWV

Het UWV biedt tijdelijk een zeer aantrekkelijke subsidieregeling voor opleidingen. Concreet betekent dit dat het UWV scholingsvouchers verstrekt van € 2.500,- die je kunt gebruiken om je opleiding (mede) te bekostigen. Het UWV heeft hiervoor een lijst opgesteld met kansberoepen. Lees hier meer over de kansberoepenlijst waarbij deze scholingsvoucher toegepast kan worden.

Dit is je kans om die ene opleiding te volgen en zo je kans op die leuke baan te vergroten. Fervent Opleiden helpt je graag met het vinden van de juiste opleiding en het aanvragen van deze scholingsvoucher! Voor meer informatie neem je hier contact met ons op.

 

Vragen of meer informatie?

Wil je de voordelen van Fervent ook ervaren of meer informatie over ons opleidingsaanbod?

We helpen je graag bij het vinden van de juiste cursus of opleiding. Je kunt ons bellen op telefoonnummer 0594 – 58 13 24 of mailen via info@fervent.nl. Je kunt ook handig gebruikmaken van het contactformulier op onze contactpagina.

Meer

Volg de opleiding die bij je past!

Klik hier

Fervent werkt

Fervent is een eigentijds uitzend- & opleidingsbureau. Door onze kennis op het gebied van werk, opleiden en ontwikkelen zijn we de beste allround partner op het gebied van personeelsvraagstukken. Daardoor hoef jij maar langs één loket voor al je personeelsvraagstukken. We kijken altijd naar de lange termijn. Zo bouwen we aan duurzame oplossingen waar je niet alleen nu, maar ook in de toekomst mee geholpen bent. En dat werkt in je voordeel!

Meer

Scholingsvoucher voor werkzoekenden

Ben je werkzoekende en lukt het steeds niet die leuke baan te bemachtigen omdat je hiervoor de benodigde opleiding mist?
Wil je je kansen op werk vergroten met een opleiding, cursus of training? Dan kun je gebruikmaken van de scholingsvoucher voor werkzoekende. Dit is een subsidie voor een opleiding die je bij het UWV kunt aanvragen. Deze subsidie kan oplopen tot maximaal €2500,00.

Meer

Fervent opleiden

Fervent Opleiden zorgt ervoor dat de juiste kennis snel aanwezig is op de werkplek. We zijn jouw partner op het gebied van theoretische en praktische cursussen en trainingen op veel vlakken. Ons unieke modulaire aanbod zorgt ervoor dat we op maat, passend bij jouw behoefte, de cursussen en trainingen kunnen samenstellen. Deze investering levert zowel voor de werknemer als de werkgever direct resultaat op en is van toegevoegde waarde voor alle partijen.

Meer