0594 58 13 24

Vind de opleiding die bij je past

De ontwikkeling van u als persoon of uw werknemers is voor Fervent Opleiden een belangrijk speerpunt. Graag helpen wij u met nadenken over de mogelijkheden die er zijn in cursus of opleiding. Zowel voor het bij- of omscholing van uw personeel als de ontwikkeling van uzelf. Hiermee willen we u helpen om te zorgen dat uw werknemers of uzelf vakbekwaam zijn en voldoen aan de laatste beroepscriteria. Zo werkt Fervent in uw voordeel!

← Selecteer een categorie aan de linkerkant om de opleidingen en cursussen te bekijken.


Aanmelden cursus of opleiding

U kunt zich eenvoudig inschrijven voor één van onze cursussen of opleidingen door het invullen van het aanmeldformulier. Als we het formulier hebben ontvangen, gaan we direct voor u aan de slag. Zo kunt u zo snel mogelijk van start gaan met het scholingstraject. Op die manier werkt Fervent in uw voordeel!


Vragen of meer informatie? (cursus of opleiding)

Mocht u vragen hebben of meer informatie willen betreffende de opleidingen of cursussen, neem gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op telefoonnummer 0594 – 58 13 24 of mailen via info@fervent.nl. U kunt ook handig gebruikmaken van het contactformulier op onze contactpagina. Wij helpen u graag verder!

Volg de opleiding die bij je past!

Klik hier

Fervent werkt

Fervent is een eigentijds uitzend- & opleidingsbureau. Door onze kennis op het gebied van werk, opleiden en ontwikkelen zijn we de beste allround partner op het gebied van personeelsvraagstukken. Daardoor hoef jij maar langs één loket voor al je personeelsvraagstukken. We kijken altijd naar de lange termijn. Zo bouwen we aan duurzame oplossingen waar je niet alleen nu, maar ook in de toekomst mee geholpen bent. En dat werkt in je voordeel!

Meer

Scholingsvoucher voor werkzoekenden

Ben je werkzoekende en lukt het steeds niet die leuke baan te bemachtigen omdat je hiervoor de benodigde opleiding mist?
Wil je je kansen op werk vergroten met een opleiding, cursus of training? Dan kun je gebruikmaken van de scholingsvoucher voor werkzoekende. Dit is een subsidie voor een opleiding die je bij het UWV kunt aanvragen. Deze subsidie kan oplopen tot maximaal €2500,00.

Meer

Fervent opleiden

Fervent Opleiden zorgt ervoor dat de juiste kennis snel aanwezig is op de werkplek. We zijn jouw partner op het gebied van theoretische en praktische cursussen en trainingen op veel vlakken. Ons unieke modulaire aanbod zorgt ervoor dat we op maat, passend bij jouw behoefte, de cursussen en trainingen kunnen samenstellen. Deze investering levert zowel voor de werknemer als de werkgever direct resultaat op en is van toegevoegde waarde voor alle partijen.

Meer