0594 58 13 24

Re-integratiebedrijven

Als re-integratie bedrijf wil je kandidaten graag zo snel en effectief mogelijk terug brengen in het arbeidsproces. Fervent Ontwikkelen kan u helpen bij het zo snel mogelijk op weg helpen van deze kandidaten in de zoektocht naar nieuw werk.

Zo kunt u via Fervent Opleiden een breed aanbod aan cursussen aanbieden aan de kandidaten, op het gebied van:

  • Vaktechnisch Bouw
  • Vaktechnisch Infra
  • Communicatie en samenwerking
  • Kwaliteitszorg en milieu
  • Organisatie, planning en automatisering
  • Veiligheid
  • Duurzaamheid
  • Maatvoering & Uitzetten
  • Steigerbouw
  • Transport code 95

Doormiddel van bovenstaande cursussen kunnen kandidaten op weg geholpen worden naar een succesvolle re-integratie in het arbeidsproces. Zo werkt Fervent in uw voordeel!


Interesse?

Neem voor meer informatie gerust eens contact op. Je kunt ook een offerte aanvragen of jouw werknemer direct aanmelden voor een opleiding!

 

Vragen of meer informatie?

Wil je de voordelen van Fervent ook ervaren of meer informatie over ons opleidingsaanbod?

We helpen je graag bij het vinden van de juiste cursus of opleiding. Je kunt ons bellen op telefoonnummer 0594 – 58 13 24 of mailen via info@fervent.nl. Je kunt ook handig gebruikmaken van het contactformulier op onze contactpagina.

Meer

Volg de opleiding die bij je past!

Klik hier

Fervent werkt

Fervent is een eigentijds uitzend- & opleidingsbureau. Door onze kennis op het gebied van werk, opleiden en ontwikkelen zijn we de beste allround partner op het gebied van personeelsvraagstukken. Daardoor hoef jij maar langs één loket voor al je personeelsvraagstukken. We kijken altijd naar de lange termijn. Zo bouwen we aan duurzame oplossingen waar je niet alleen nu, maar ook in de toekomst mee geholpen bent. En dat werkt in je voordeel!

Meer

Scholingsvoucher voor werkzoekenden

Ben je werkzoekende en lukt het steeds niet die leuke baan te bemachtigen omdat je hiervoor de benodigde opleiding mist?
Wil je je kansen op werk vergroten met een opleiding, cursus of training? Dan kun je gebruikmaken van de scholingsvoucher voor werkzoekende. Dit is een subsidie voor een opleiding die je bij het UWV kunt aanvragen. Deze subsidie kan oplopen tot maximaal €2500,00.

Meer

Fervent opleiden

Fervent Opleiden zorgt ervoor dat de juiste kennis snel aanwezig is op de werkplek. We zijn jouw partner op het gebied van theoretische en praktische cursussen en trainingen op veel vlakken. Ons unieke modulaire aanbod zorgt ervoor dat we op maat, passend bij jouw behoefte, de cursussen en trainingen kunnen samenstellen. Deze investering levert zowel voor de werknemer als de werkgever direct resultaat op en is van toegevoegde waarde voor alle partijen.

Meer