0594 58 13 24

Particulieren

Altijd al een vaktechnische opleiding of cursus in de sector bouw of infra willen volgen? Of een cursus op het gebied van veiligheid en gezondheid? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!
Fervent Opleiden biedt ook allerlei particuliere opleidingen en cursussen aan op het gebied van:

  • Vaktechnisch Bouw
  • Vaktechnisch Infra
  • Communicatie en samenwerking
  • Kwaliteitszorg en milieu
  • Organisatie, Planning en automatiseren
  • Veiligheid
  • Duurzaamheid
  • Maatvoering & Uitzetten
  • Steigerbouw
  • Transport code 95

Vrijwel alle opleidingen en cursussen worden het hele jaar door gegeven. U kunt deze dus doen wanneer het voor u het best uitkomt. Mocht uw gewenste opleiding of cursus niet in de lijst met ons aanbod staan, geen probleem! Neem gerust contact met ons op. Wij gaan voor u kijken wat de mogelijkheden zijn, om u alsnog de gewenste opleiding of cursus aan te kunnen bieden. Zo werkt Fervent in uw voordeel!

Een overzicht van alle opleidingen en cursussen kun je hier vinden. Neem contact op voor meer informatie, vraag een offerte aan, of meld u meteen aan voor de opleiding van uw keuze!

 

Vragen of meer informatie?

Wil je de voordelen van Fervent ook ervaren of meer informatie over ons opleidingsaanbod?

We helpen je graag bij het vinden van de juiste cursus of opleiding. Je kunt ons bellen op telefoonnummer 0594 – 58 13 24 of mailen via info@fervent.nl. Je kunt ook handig gebruikmaken van het contactformulier op onze contactpagina.

Meer

Volg de opleiding die bij je past!

Klik hier

Fervent werkt

Fervent is een eigentijds uitzend- & opleidingsbureau. Door onze kennis op het gebied van werk, opleiden en ontwikkelen zijn we de beste allround partner op het gebied van personeelsvraagstukken. Daardoor hoef jij maar langs één loket voor al je personeelsvraagstukken. We kijken altijd naar de lange termijn. Zo bouwen we aan duurzame oplossingen waar je niet alleen nu, maar ook in de toekomst mee geholpen bent. En dat werkt in je voordeel!

Meer

Scholingsvoucher voor werkzoekenden

Ben je werkzoekende en lukt het steeds niet die leuke baan te bemachtigen omdat je hiervoor de benodigde opleiding mist?
Wil je je kansen op werk vergroten met een opleiding, cursus of training? Dan kun je gebruikmaken van de scholingsvoucher voor werkzoekende. Dit is een subsidie voor een opleiding die je bij het UWV kunt aanvragen. Deze subsidie kan oplopen tot maximaal €2500,00.

Meer

Fervent opleiden

Fervent Opleiden zorgt ervoor dat de juiste kennis snel aanwezig is op de werkplek. We zijn jouw partner op het gebied van theoretische en praktische cursussen en trainingen op veel vlakken. Ons unieke modulaire aanbod zorgt ervoor dat we op maat, passend bij jouw behoefte, de cursussen en trainingen kunnen samenstellen. Deze investering levert zowel voor de werknemer als de werkgever direct resultaat op en is van toegevoegde waarde voor alle partijen.

Meer