0594 58 13 24

Onze diensten

Fervent Opleiden is hèt servicecenter opleiden in de sector Bouw en Infra.

Om continu over de benodigde kennis te beschikken voor het behalen van de organisatiedoelstellingen, is leren essentieel. Kennis is het resultaat van leren. De beschikbaarheid van kennis binnen je bedrijf kan belangrijke voordelen opleveren ten opzichte van de concurrenten.
De kracht van kennismanagement is dat het niet alleen op het leerproces gericht is, maar ook op het resultaat. Het in de praktijk brengen van de opgedane kennis!

Je verwacht van jouw medewerkers dat ze meegroeien met de veranderingen in hun vakgebied en je bedrijf zodat ze ook in de toekomst optimaal inzetbaar zijn. Wij houden ons bezig met employability om te zorgen voor de optimale inzetbaarheid van mensen, waardoor zij in staat zijn werk te krijgen en te behouden.

Zowel voor nieuw of zittend personeel, als voor particulieren is het mogelijk opleidingen en cursussen te organiseren. Wij helpen u bij het zoeken naar de geschikte opleiding of cursus voor u of uw bedrijf. Zo werkt Fervent in uw voordeel!


Onze diensten

  • Opleiden
  • Service center
  • E-diensten

Meer dan alleen een servicecenter opleiden

Ook het aannemen van werk, opleiden en het werven van vakantiekrachten behoort tot ons dienstenpakket. Klik hier voor meer informatie over deze diensten.

 

Vragen of meer informatie?

Wil je de voordelen van Fervent ook ervaren of meer informatie over ons opleidingsaanbod?

We helpen je graag bij het vinden van de juiste cursus of opleiding. Je kunt ons bellen op telefoonnummer 0594 – 58 13 24 of mailen via info@fervent.nl. Je kunt ook handig gebruikmaken van het contactformulier op onze contactpagina.

Meer

Volg de opleiding die bij je past!

Klik hier

Fervent werkt

Fervent is een eigentijds uitzend- & opleidingsbureau. Door onze kennis op het gebied van werk, opleiden en ontwikkelen zijn we de beste allround partner op het gebied van personeelsvraagstukken. Daardoor hoef jij maar langs één loket voor al je personeelsvraagstukken. We kijken altijd naar de lange termijn. Zo bouwen we aan duurzame oplossingen waar je niet alleen nu, maar ook in de toekomst mee geholpen bent. En dat werkt in je voordeel!

Meer

Scholingsvoucher voor werkzoekenden

Ben je werkzoekende en lukt het steeds niet die leuke baan te bemachtigen omdat je hiervoor de benodigde opleiding mist?
Wil je je kansen op werk vergroten met een opleiding, cursus of training? Dan kun je gebruikmaken van de scholingsvoucher voor werkzoekende. Dit is een subsidie voor een opleiding die je bij het UWV kunt aanvragen. Deze subsidie kan oplopen tot maximaal €2500,00.

Meer

Fervent opleiden

Fervent Opleiden zorgt ervoor dat de juiste kennis snel aanwezig is op de werkplek. We zijn jouw partner op het gebied van theoretische en praktische cursussen en trainingen op veel vlakken. Ons unieke modulaire aanbod zorgt ervoor dat we op maat, passend bij jouw behoefte, de cursussen en trainingen kunnen samenstellen. Deze investering levert zowel voor de werknemer als de werkgever direct resultaat op en is van toegevoegde waarde voor alle partijen.

Meer