0594 58 13 24

Meest gestelde vragen

Aanmelden

 1. Hoe moet ik mij aanmelden voor een cursus?
  • Je kunt je aanmelden via de website of contact opnemen met Fervent Opleiden via 0594 – 58 13 24.

Certificaten

 1. Wanneer ontvang ik mijn certificaat?
  • Certificaten worden standaard binnen enkele weken naar de opdrachtgever verzonden.
 2. Ik ben mijn certificaat kwijt?
  • Neem dan contact op met Fervent Opleiden via 0594 – 58 13 24 of info@fervent.nl. Ook kun je eenvoudig gebruik maken van onze contactpagina.

Code 95

 1. Ik heb meer uren gevolgd dan noodzakelijk voor Code95.
  • Als je meer nascholingsuren hebt gevolgd dan de verplichte 35 uur, vervallen deze extra uren. Deze extra uren kun je niet opsparen voor een volgende nascholingsperiode.
 2. 35 uur nascholing Code 95 gevolgd en nu?
  • Als je de nascholingsuren hebt gevolgd, stuurt het CBR automatisch een Verklaring van nascholing (VVN) naar de RDW. Je ontvangt hiervan per mail bericht. Het is daarom belangrijk dat de opleider bij het aanmelden van nascholingscursussen het juiste e-mailadres invult. Vervolgens kun je bij de gemeente de code 95 op het rijbewijs verlengen met 5 jaar. In veel gevallen lopen de geldigheidsdatum van het rijbewijs en code 95 niet gelijk. Voor het bijschrijven van de code 95 op een geldig rijbewijs heeft u geen Eigen verklaring nodig. Kijk op www.rijbewijs.nl voor hulp bij het bepalen van het moment van vernieuwing van uw rijbewijs en het verlengen van code 95.

Scholingsvoucher  

 1. Heb ik recht op een scholingsvoucher?
  • Je komt in aanmerking voor de scholingsvoucher van het UWV als je aan een aantal voorwaarden voldoet.
   • Momenteel ontvang je een WW-uitkering of een IOW-uitkering, je hebt een arbeidsovereenkomst of werkt als zelfstandige én;
   • je gaat een opleiding volgen in de richting van een kansberoep of wilt met een ervaringscertificaat (EVC) bewijzen dat je geschikt bent voor werk bij een toekomstige werkgever.

Als je hierover meer wilt weten neem dan gerust contact op met Fervent Opleiden via 0594 – 58 13 24 of info@fervent.nl. Ook kun je eenvoudig gebruik maken van onze contactpagina.

 

Vragen of meer informatie?

Wil je de voordelen van Fervent ook ervaren of meer informatie over ons opleidingsaanbod?

We helpen je graag bij het vinden van de juiste cursus of opleiding. Je kunt ons bellen op telefoonnummer 0594 – 58 13 24 of mailen via info@fervent.nl. Je kunt ook handig gebruikmaken van het contactformulier op onze contactpagina.

Meer

Volg de opleiding die bij je past!

Klik hier

Fervent werkt

Fervent is een eigentijds uitzend- & opleidingsbureau. Door onze kennis op het gebied van werk, opleiden en ontwikkelen zijn we de beste allround partner op het gebied van personeelsvraagstukken. Daardoor hoef jij maar langs één loket voor al je personeelsvraagstukken. We kijken altijd naar de lange termijn. Zo bouwen we aan duurzame oplossingen waar je niet alleen nu, maar ook in de toekomst mee geholpen bent. En dat werkt in je voordeel!

Meer

Scholingsvoucher voor werkzoekenden

Ben je werkzoekende en lukt het steeds niet die leuke baan te bemachtigen omdat je hiervoor de benodigde opleiding mist?
Wil je je kansen op werk vergroten met een opleiding, cursus of training? Dan kun je gebruikmaken van de scholingsvoucher voor werkzoekende. Dit is een subsidie voor een opleiding die je bij het UWV kunt aanvragen. Deze subsidie kan oplopen tot maximaal €2500,00.

Meer

Fervent opleiden

Fervent Opleiden zorgt ervoor dat de juiste kennis snel aanwezig is op de werkplek. We zijn jouw partner op het gebied van theoretische en praktische cursussen en trainingen op veel vlakken. Ons unieke modulaire aanbod zorgt ervoor dat we op maat, passend bij jouw behoefte, de cursussen en trainingen kunnen samenstellen. Deze investering levert zowel voor de werknemer als de werkgever direct resultaat op en is van toegevoegde waarde voor alle partijen.

Meer