0594 58 13 24

Over Fervent Opleiden

Fervent Opleiden zorgt ervoor dat de juiste kennis snel aanwezig is op de werkplek. Zo helpen uw werknemers om zich te ontwikkelen en inzetbaar te blijven. We kunnen werkgevers op die manier snel helpen aan de juiste kennis op de werkvloer. Deze investering levert zowel voor de werknemer als de werkgever direct resultaat op en is van toegevoegde waarde voor alle partijen.
Hier vind je een volledig overzicht van onze diensten, klik hier.

Wij regelen het volledige opleidingstraject voor u. Van het organiseren van de cursusdagen tot het afnemen van het examen en het ontvangen van de certificaten of diploma’s. Dit kan allemaal onder één dak geregeld worden, zodat er snel geschakeld kan worden en u snel over de benodigde kennis kunt beschikken binnen uw bedrijf.

Ook als particulier kunt u bij ons terecht voor het volgen van een opleiding of cursus. Zo kunt u zichzelf blijven ontwikkelen en op de hoogte blijven van de recente ontwikkelingen en vaardigheden.
Een overzicht van al onze opleidingen en cursussen vind je hier.

U kunt zich als particulier, werknemer of bedrijf eenvoudig aanmelden voor één van onze cursussen doormiddel van het invullen van het aanmeldformulier. Wij gaan voor u aan de slag!


Bouw, infra en meer..

Fervent Opleiden is gespecialiseerd in opleidingen voor de sector Bouw en Infra en daarnaast de Techniek. Hierin voorzien wij in een groot aantal beroepsgerichte opleidingen en cursussen. Het kan hierbij gaan om sector specifieke opleidingen, maar ook meer algemene opleidingen zoals BHV en EHBO. Wij kunnen het opleidingsaanbod afstemmen op uw behoefte. Mocht u dus een cursus of opleiding willen volgen die momenteel niet in ons aanbod aanwezig is? Schroom dan niet en neem contact met ons op! Wij gaan voor u kijken wat de mogelijkheden zijn, zodat u alsnog de gewenste opleiding kunt volgen. Zo werkt Fervent in je voordeel!


Het team – Opleiden

Ons team is gespecialiseerd in het geven van advies op het gebied van scholingsplannen en ontwikkelt deze voor bij- en omscholing. Zo voldoet uw organisatie altijd aan de wettelijke eisen die gesteld worden, zonder dat u daar omkijken naar heeft. Door de jarenlange ervaring in opleiden weten we precies wat uw behoeften zijn en vinden we snel de beste manier om u in uw behoefte te voorzien.
Ook als u werkzaam bent bij de gemeente of het UWV kun u bij ons terecht. Zo werkt Fervent in je voordeel!


Meer dan alleen opleiden

Benieuwd naar onze andere diensten? Bekijk hier alles over ons uitzendbureau, Fervent Werk, en hier alles over ons ontwikkelingscentrum, Fervent Ontwikkelen.

 

Vragen of meer informatie?

Wil je de voordelen van Fervent ook ervaren of meer informatie over ons opleidingsaanbod?

We helpen je graag bij het vinden van de juiste cursus of opleiding. Je kunt ons bellen op telefoonnummer 0594 – 58 13 24 of mailen via info@fervent.nl. Je kunt ook handig gebruikmaken van het contactformulier op onze contactpagina.

Meer

Volg de opleiding die bij je past!

Klik hier

Fervent werkt

Fervent is een eigentijds uitzend- & opleidingsbureau. Door onze kennis op het gebied van werk, opleiden en ontwikkelen zijn we de beste allround partner op het gebied van personeelsvraagstukken. Daardoor hoef jij maar langs één loket voor al je personeelsvraagstukken. We kijken altijd naar de lange termijn. Zo bouwen we aan duurzame oplossingen waar je niet alleen nu, maar ook in de toekomst mee geholpen bent. En dat werkt in je voordeel!

Meer

Scholingsvoucher voor werkzoekenden

Ben je werkzoekende en lukt het steeds niet die leuke baan te bemachtigen omdat je hiervoor de benodigde opleiding mist?
Wil je je kansen op werk vergroten met een opleiding, cursus of training? Dan kun je gebruikmaken van de scholingsvoucher voor werkzoekende. Dit is een subsidie voor een opleiding die je bij het UWV kunt aanvragen. Deze subsidie kan oplopen tot maximaal €2500,00.

Meer

Fervent opleiden

Fervent Opleiden zorgt ervoor dat de juiste kennis snel aanwezig is op de werkplek. We zijn jouw partner op het gebied van theoretische en praktische cursussen en trainingen op veel vlakken. Ons unieke modulaire aanbod zorgt ervoor dat we op maat, passend bij jouw behoefte, de cursussen en trainingen kunnen samenstellen. Deze investering levert zowel voor de werknemer als de werkgever direct resultaat op en is van toegevoegde waarde voor alle partijen.

Meer