0594 58 13 24

Fervent Opleiden

De ontwikkeling van werknemers is voor Fervent Opleiden een belangrijk speerpunt. Graag denken wij mee over de mogelijkheden die er zijn in opleidingen en cursussen en her- ,bij- of omscholing. Zodat iedereen vakbekwaam is en voldoet aan de laatste beroepscriteria.

Via Fervent Opleiden kan een medewerker zowel worden begeleid in het succesvol afronden van een volledig erkende BBL-opleiding (werken en leren), als het doen van een korte bedrijfsspecifieke cursus. Hierbij kunt u onder andere denken aan BHV, VCA, EHBO of Sociale Hygiëne.

Door ons uitgebreide netwerk met cursusinstituten en ROC’s hebben wij de beschikbaarheid over vele faciliteiten door heel Nederland. Zo kunnen wij alle BBL- en EVC-trajecten organiseren. Hierdoor kunnen wij het aanbod op uw wensen afstemmen en zorgen dat uw opleidingsbehoefte zo snel mogelijk vervuld is. Zo werkt Fervent in uw voordeel!

Hier vind je een overzicht van alle opleidingen.


Meer over Fervent Opleiden

Nieuwsgierig geraakt? Klik dan hier voor meer informatie over Fervent Opleiden en onze diensten?


Vragen of meer informatie over Fervent Opleiden?

We helpen u graag bij de ontwikkeling van uw personeel. Je kunt ons bellen op telefoonnummer 0594 – 58 13 24 of mailen via info@fervent.nl. Je kunt ook handig gebruikmaken van het contactformulier op onze contactpagina.

Nieuwste opleidingen

Cursus locaties

Alle cursussen

Vragen of meer informatie?

Wil je de voordelen van Fervent ook ervaren? We willen graag vrijblijvend kennis met je maken.

Je kunt ons bereiken via:

0594 – 58 13 24
info@fervent.nl

Meer

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis niet langer het laatste nieuws over onze opleidingen, acties en de laatste ontwikkelingen in de branche, door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief!

Volg de opleiding die bij je past!

Klik hier

Fervent werkt

Fervent is een eigentijds uitzend- & opleidingsbureau. Door onze kennis op het gebied van werk, opleiden en ontwikkelen zijn we de beste allround partner op het gebied van personeelsvraagstukken. Daardoor hoef jij maar langs één loket voor al je personeelsvraagstukken. We kijken altijd naar de lange termijn. Zo bouwen we aan duurzame oplossingen waar je niet alleen nu, maar ook in de toekomst mee geholpen bent. En dat werkt in je voordeel!

Meer

Scholingsvoucher voor werkzoekenden

Ben je werkzoekende en lukt het steeds niet die leuke baan te bemachtigen omdat je hiervoor de benodigde opleiding mist?
Wil je je kansen op werk vergroten met een opleiding, cursus of training? Dan kun je gebruikmaken van de scholingsvoucher voor werkzoekende. Dit is een subsidie voor een opleiding die je bij het UWV kunt aanvragen. Deze subsidie kan oplopen tot maximaal €2500,00.

Meer

Fervent opleiden

Fervent Opleiden zorgt ervoor dat de juiste kennis snel aanwezig is op de werkplek. We zijn jouw partner op het gebied van theoretische en praktische cursussen en trainingen op veel vlakken. Ons unieke modulaire aanbod zorgt ervoor dat we op maat, passend bij jouw behoefte, de cursussen en trainingen kunnen samenstellen. Deze investering levert zowel voor de werknemer als de werkgever direct resultaat op en is van toegevoegde waarde voor alle partijen.

Meer