0594 58 13 24

Over Fervent Ontwikkelen

Fervent Ontwikkelen is de partner op het gebied van employability en kennismanagement. Dat doen wij door het geven van strategische adviezen op het gebied van HRM. Zo werkt Fervent in uw voordeel!

“Een leven lang leren!”

Wij vinden doorlopende ontwikkeling van personeel belangrijk. Employability staat daarom hoog bij ons in het vaandel. Deze ontwikkeling moet passen bij hun eigen ambities en mogelijkheden. Zo creëren we waarde voor zowel de medewerker als voor de onderneming.

We hebben alle disciplines in huis om advies te geven over een duurzame inzet van personeel en om de uitrol ervan te organiseren. We kunnen het hele traject, of delen ervan in, goede banen te leiden. In beide gevallen heeft u één aanspreekpunt en dat werkt wel zo prettig en efficiënt.
Doordat alles onder één dak geregeld kan worden, kunnen we snel schakelen om zo snel mogelijk van start te gaan met het traject. Hierdoor verliezen we geen kostbare tijd en kunt u zo snel mogelijk over de benodigde kennis beschikken. Zo werken wij in uw voordeel!

Onze medewerkers brengen onderneming en medewerker dichterbij elkaar door kansen en mogelijkheden op elkaar af te stemmen. Wij zijn de allround partner, ook op het gebied van Social Return On Investment (SROI) trajecten.


Het team – Ontwikkelen

Ons team heeft jarenlange ervaring en veel kennis op het gebied van werk en opleiden. Daardoor kunnen ze de vraag van de organisatie vertalen naar de opleidingsbehoeftes van de medewerker en zijn ze in staat het advies om te zetten naar uitvoering van de plannen. Door de jarenlange ervaring in ontwikkeling van personeel weten we precies wat uw behoeften zijn en vinden we snel de beste manier om u in uw behoefte te voorzien. Zo werkt Fervent in je voordeel!


Meer dan alleen ontwikkelen

Benieuwd naar onze andere diensten? Bekijk hier alles over ons uitzendbureau, Fervent Werk, en hier alles over ons opleidings- en cursusaanbod, Fervent Opleiden.


Vragen of meer informatie over ontwikkelen?

We helpen u graag bij de ontwikkeling van uw personeel. Je kunt ons bellen op telefoonnummer 0594 – 58 13 24 of mailen via info@fervent.nl. Je kunt ook handig gebruikmaken van het contactformulier op onze contactpagina.

Fervent werkt in je voordeel

Doorlopende ontwikkeling van personeel is belangrijk. Onze medewerkers brengen onderneming en medewerker dichterbij elkaar door kansen en mogelijkheden op elkaar af te stemmen.