0594 58 13 24

MVO

Fervent vindt maatschappelijk verantwoord ondernemen erg belangrijk. Bij alles wat we ondernemen hebben we aandacht voor MVO, dus People, Planet en Profit. Zo hebben we oog voor het milieu en zijn we trotse sponsor van de Harkemase boys en de Vrolijke Strijders.
Zo zijn we ook betrokken bij het opleiden van structureel werklozen. Hiervoor creëren we gerichte trajecten voor opleiden om te zorgen dat deze mensen snel weer aan het werk kunnen. Na het volgen van de opleiding kunnen deze mensen via Fervent Werk worden geplaatst bij verschillende werkgevers.

Lees hier het succesverhaal van 6 structureel werklozen die doormiddel van opleiding en plaatsing door Fervent weer aan het werk zijn!

Daarnaast biedt Fervent je een handreiking met het whitepaper Wajongers op de werkvloer.

In dit whitepaper lees je hoe je succesvol invulling kunt geven aan het people aspect binnen het MVO-beleid van jouw organisatie. Meer weten over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen in het algemeen? Of meer weten over hoe Fervent zich als bedrijf bezighoudt met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen? Neem dan gerust contact op als je hierover meer wilt weten.

Fervent is trotse sponsor van:

 

Fervent
werkt in je voordeel

Fervent kan iedere uitdaging op het gebied van personeelsmanagement aan. Wij zijn het servicepunt voor werk, opleiden en ontwikkelen. Zo hoef je maar langs één loket voor alle personeelsvraagstukken. We kijken altijd naar de lange termijn en bouwen aan duurzame oplossingen waarmee je niet alleen nu, maar ook in de toekomst mee geholpen bent. Dat werkt in je voordeel!

Lees meer