0594 58 13 24

Fervent zet vol in op Duurzame Inzetbaarheid en Vitaliteit

2020 wordt het jaar waarin wij volop inzetten op het thema Duurzame Inzetbaarheid en Vitaliteit! Fervent Actief is de naam waaronder wij dit breed gaan uitrollen. Ontdek in onze workshops hoe vitaliteit op alle fronten de beste garantie biedt voor continuïteit. Zo werken we samen aan een duurzame inzetbaarheid in de toekomst! Bekijk www.fervent-actief.nl voor alle informatie over de diensten rondom Duurzame Inzetbaarheid en Vitaliteit.

Ook benieuwd hoe vitaliteit voor uw organisatie gaat werken? Of hoe u de vraagstukken rondom duurzame inzetbaarheid invult? We helpen u graag bij deze kwesties en al uw andere personeelsvragen. Zullen we direct een datum prikken?

 

 

Fervent
werkt in je voordeel

Fervent kan iedere uitdaging op het gebied van personeelsmanagement aan. Wij zijn het servicepunt voor werk, opleiden en ontwikkelen. Zo hoef je maar langs één loket voor alle personeelsvraagstukken. We kijken altijd naar de lange termijn en bouwen aan duurzame oplossingen waarmee je niet alleen nu, maar ook in de toekomst mee geholpen bent. Dat werkt in je voordeel!

Lees meer