0594 58 13 24

Meest gestelde vragen

Vragen over arbeidsovereenkomst

 1. Welke cao is van toepassing op mijn dienstverband?
  • Fervent Werk is lid van de branche-organisatie NBBU. De hierbij aangesloten uitzendorganisaties hanteren de CAO NBBU voor uitzendkrachten. In de CAO (Collectieve Arbeidsovereenkomst) zijn de tussen de vakbonden en werkgeversorganisatie gemaakte afspraken voor een bepaalde periode vastgelegd. Alle aangesloten bedrijven dienen zich minimaal aan de afspraken uit deze CAO te houden.nbbu_cao_uitzendkrachten_2015

   Direct naar NBBU

 2. Wanneer ontvang ik een arbeidsovereenkomst?
  • Voor aanvang van je daadwerkelijke werkzaamheden ontvang je een arbeidsovereenkomst (of zoals wij het noemen ‘de uitzendovereenkomst’) van ons. In deze overeenkomst staan de afspraken tussen jou en Fervent Werk vermeld.

Vragen over loon en secundaire arbeidsvoorwaarden

 1. Wanneer word mijn salaris uitbetaald?
  • Afhankelijk van je loontijdvak.
   • Weekloners
    Wij betalen je salaris per week. Na een gewerkte week hebben jij en je opdrachtgever tot en met de woensdag de tijd om jouw gewerkte uren goedgekeurd bij ons aan te leveren via. Deze worden op de donderdag en vrijdag hierna door ons verwerkt en je hebt je salaris vervolgens op de maandag daarna op je bankrekening staan.

   • Maandloners
    Wij betalen je salaris  per maand. Na een gewerkte maand hebben jij en je opdrachtgever tot en met de woensdag de tijd om jouw gewerkte uren goedgekeurd bij ons aan te leveren via. Deze worden op de donderdag en vrijdag hierna door ons verwerkt en je hebt je salaris vervolgens op de maandag daarna op je bankrekening staan.

   • 4 weekloners
    Wij betalen je salaris  per 4 weken. Na de gewerkte 4 weken hebben jij en je opdrachtgever tot en met de woensdag de tijd om jouw gewerkte uren goedgekeurd bij ons aan te leveren via. Deze worden op de donderdag en vrijdag hierna door ons verwerkt en je hebt je salaris vervolgens op de maandag daarna op je bankrekening staan.

Vragen over ziekteverzuim

 1. Ik ben ziek, hoe meld ik me ziek?
  • Wanneer je ziek bent, dien je je uiteraard als eerste z.s.m. voor aanvang van de werkzaamheden bij je opdrachtgever/inlener ziek te melden. Daarnaast dien je je persoonlijk telefonisch voor 09.30 uur bij ons ziek te melden via 0594 – 58 13 24. 

Vragen over gegevens wijzigen

 1. Hoe kan ik een wijziging van mijn IBAN nummer doorgeven?
  • Stuur een email met je voornaam, achternaam, geboortenaam en je nieuwe IBAN nummer naar info@fervent.nl.
 2. Hoe kan ik een adreswijziging doorgeven?
  • Stuur een email met je voornaam, achternaam, geboortenaam en je nieuwe adresgegevens naar info@fervent.nl.

 

Vacature aanmelden

U kunt zelf uw vacature plaatsen op onze website. Wij nemen dan contact met u op om te bespreken wat voor medewerker u precies zoekt.

Meer

Fervent werkt in je voordeel

Door onze regionale betrokkenheid en kennis op het gebied van werk, opleiden en ontwikkelen zorgen we ervoor dat jij snel een passende baan vindt.

Alle vacatures

Fervent voor werkgevers

Fervent Werk is de juiste partner op het gebied van werving en selectie, HRD advisering, uitzending, detachering en payrolling. Fervent Werk biedt allround en specialistische personeelsdiensten. Ons grote netwerk en onze adequate aanpak zorgen ervoor dat de juiste persoon snel op de juiste plek zit. Zo gaat het werk gewoon door, zonder dat jij er omkijken naar hebt.

Meer

Fervent werkt

Fervent is een eigentijds uitzend- & opleidingsbureau. Door onze kennis op het gebied van werk, opleiden en ontwikkelen zijn we de beste allround partner op het gebied van personeelsvraagstukken. Daardoor hoef jij maar langs één loket voor al je personeelsvraagstukken. We kijken altijd naar de lange termijn. Zo bouwen we aan duurzame oplossingen waar je niet alleen nu, maar ook in de toekomst mee geholpen bent. En dat werkt in je voordeel!

Meer