0594 58 13 24

Opleiden personeel

Als je ontdekt dat je iets mist in je kennis of vaardigheden, dan kan het een goed idee zijn daar iets aan te doen. Misschien kan een cursus helpen, of bestaat er een aansluitende opleiding om je kennis te vergroten. Wat is de beste manier om gaten op te vullen of jezelf verder te ontwikkelen?

Fervent kan je helpen deze problemen op te lossen, zodat je snel de benodigde kennis en vaardigheden kunt opdoen. Als het nou gaat om een BBL-opleiding, een MBO of HBO opleiding of een praktijkgerichte cursus, Fervent regelt het voor je!

Voor een lijst van al onze opleidingen, klik hier.


“Een leven lang leren!”

Zelfontwikkeling staat bij Fervent hoog in het vaandel. Bij- of omscholen is van groot belang om constant op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en vaardigheden. Het is daarom dat Fervent constant aandacht besteedt aan het bij de tijd houden van het opleidingsaanbod. Zo werkt Fervent in je voordeel!


Vragen of meer informatie over opleiding of cursus?

Mocht je vragen hebben of meer informatie willen betreffende de opleidingen of cursussen, neem gerust contact met ons op. Je kunt ons bellen op telefoonnummer 0594 – 58 13 24 of mailen via info@fervent.nl. Je kunt ook handig gebruikmaken van het contactformulier op onze contactpagina. Wij helpen je graag verder!

Vacature aanmelden

U kunt zelf uw vacature plaatsen op onze website. Wij nemen dan contact met u op om te bespreken wat voor medewerker u precies zoekt.

Meer

Fervent werkt in je voordeel

Door onze regionale betrokkenheid en kennis op het gebied van werk, opleiden en ontwikkelen zorgen we ervoor dat jij snel een passende baan vindt.

Alle vacatures

Fervent voor werkgevers

Fervent Werk is de juiste partner op het gebied van werving en selectie, HRD advisering, uitzending, detachering en payrolling. Fervent Werk biedt allround en specialistische personeelsdiensten. Ons grote netwerk en onze adequate aanpak zorgen ervoor dat de juiste persoon snel op de juiste plek zit. Zo gaat het werk gewoon door, zonder dat jij er omkijken naar hebt.

Meer

Fervent werkt

Fervent is een eigentijds uitzend- & opleidingsbureau. Door onze kennis op het gebied van werk, opleiden en ontwikkelen zijn we de beste allround partner op het gebied van personeelsvraagstukken. Daardoor hoef jij maar langs één loket voor al je personeelsvraagstukken. We kijken altijd naar de lange termijn. Zo bouwen we aan duurzame oplossingen waar je niet alleen nu, maar ook in de toekomst mee geholpen bent. En dat werkt in je voordeel!

Meer