0594 58 13 24

Werknemer

Bij Fervent kun je terecht voor alle informatie die jij als werknemer nodig hebt. Daarnaast kun je ook bij ons terecht als je op zoek bent naar een baan die bij je past. Dat is vaak geen gemakkelijke opgave. Wij doen net dat stapje extra om ervoor te zorgen dat we voor jou de baan vinden waar jij naar op zoek bent. Onze medewerkers kennen de regio en zijn daarom snel in staat om de mogelijkheden voor jouw op de arbeidsmarkt in kaart te brengen. Voor al onze openstaande vacatures, klik hier.

Als het nodig is om daarvoor extra bij te scholen, dan helpen we je verder met het halen van de juiste certificaten of opleidingen. Zo blijf je je ontwikkelen en zorgen we er samen voor dat jouw waarde op de arbeidsmarkt stijgt. Op die manier kun je nu maar ook in de toekomst aan het werk blijven.

Vacature aanmelden

U kunt zelf uw vacature plaatsen op onze website. Wij nemen dan contact met u op om te bespreken wat voor medewerker u precies zoekt.

Meer

Fervent werkt in je voordeel

Door onze regionale betrokkenheid en kennis op het gebied van werk, opleiden en ontwikkelen zorgen we ervoor dat jij snel een passende baan vindt.

Alle vacatures

Fervent voor werkgevers

Fervent Werk is de juiste partner op het gebied van werving en selectie, HRD advisering, uitzending, detachering en payrolling. Fervent Werk biedt allround en specialistische personeelsdiensten. Ons grote netwerk en onze adequate aanpak zorgen ervoor dat de juiste persoon snel op de juiste plek zit. Zo gaat het werk gewoon door, zonder dat jij er omkijken naar hebt.

Meer

Fervent werkt

Fervent is een eigentijds uitzend- & opleidingsbureau. Door onze kennis op het gebied van werk, opleiden en ontwikkelen zijn we de beste allround partner op het gebied van personeelsvraagstukken. Daardoor hoef jij maar langs één loket voor al je personeelsvraagstukken. We kijken altijd naar de lange termijn. Zo bouwen we aan duurzame oplossingen waar je niet alleen nu, maar ook in de toekomst mee geholpen bent. En dat werkt in je voordeel!

Meer