0594 58 13 24

Uren online

De gewerkte uren worden in onze digitale registratiesysteem UrenOnline gemakkelijk verwerkt.

Verwerking uren en salarisbetaling

Voor een tijdige verwerking van de urenstaten dienen deze uiterlijk vóór woensdag na een gewerkte week geaccordeerd bij ons binnen te zijn. De verwerking hiervan vindt op woensdag en donderdag plaats. Het salaris staat uiterlijk vrijdag op de rekening.

Digitale salarisstroken en jaaropgave

Na verwerking van de aangeleverde urenstaten ontvangt de werknemer een bericht dat zijn/haar digitale salarisstrook klaar staat in UrenOnline. Ook de jaaropgave wordt op die manier in het systeem gezet.

> Ga direct naar UrenOnline

Vacature aanmelden

U kunt zelf uw vacature plaatsen op onze website. Wij nemen dan contact met u op om te bespreken wat voor medewerker u precies zoekt.

Meer

Fervent werkt in je voordeel

Door onze regionale betrokkenheid en kennis op het gebied van werk, opleiden en ontwikkelen zorgen we ervoor dat jij snel een passende baan vindt.

Alle vacatures

Fervent voor werkgevers

Fervent Werk is de juiste partner op het gebied van werving en selectie, HRD advisering, uitzending, detachering en payrolling. Fervent Werk biedt allround en specialistische personeelsdiensten. Ons grote netwerk en onze adequate aanpak zorgen ervoor dat de juiste persoon snel op de juiste plek zit. Zo gaat het werk gewoon door, zonder dat jij er omkijken naar hebt.

Meer

Fervent werkt

Fervent is een eigentijds uitzend- & opleidingsbureau. Door onze kennis op het gebied van werk, opleiden en ontwikkelen zijn we de beste allround partner op het gebied van personeelsvraagstukken. Daardoor hoef jij maar langs één loket voor al je personeelsvraagstukken. We kijken altijd naar de lange termijn. Zo bouwen we aan duurzame oplossingen waar je niet alleen nu, maar ook in de toekomst mee geholpen bent. En dat werkt in je voordeel!

Meer