0594 58 13 24

Onze diensten

Het oplossen van alle arbeidsmarktgerichte vraagstukken, dat is in het kort wat we doen! Van werving en selectie en payrolling tot uitzenden en detacheren, wij zijn van alle markten thuis.
Aangezien de ene opdrachtgever de voorkeur geeft aan tijdelijke krachten en de ander juist op zoek is naar vast personeel, is onze dienstverlening veelzijdig. Wij zijn gespecialiseerd in het vinden van de juiste kandidaten voor het zogenaamde ‘doen-werk’: uitvoerende banen tot MBO+ niveau in de bouw en infra sector.

Wij zijn vooral gespecialiseerd in de sector bouw en infra. Hierin hebben wij jaren lange ervaring en weten dus wat er speelt in de markt en waar vraag naar is. Hierdoor kunnen we snel op uw wensen en veranderingen in de markt inspelen. Zo werkt Fervent in uw voordeel!


Onze diensten  

  • Uitzenden
  • Detacheren
  • Werving & Selectie
  • Payrolling
  • EU Services
  • Incompany Services
  • Contracting

Ook het aannemen van werk, opleiden en het werven van vakantiekrachten behoort tot ons dienstenpakket.


Vragen of meer informatie?

Mocht u vragen hebben of meer informatie willen betreffende onze diensten, neem gerust contact met ons op. U kunt ons bellen op telefoonnummer 0594 – 58 13 24 of mailen via info@fervent.nl. Je kunt ook handig gebruikmaken van het contactformulier op onze contactpagina. Wij helpen u graag verder!

Vacature aanmelden

U kunt zelf uw vacature plaatsen op onze website. Wij nemen dan contact met u op om te bespreken wat voor medewerker u precies zoekt.

Meer

Fervent werkt in je voordeel

Door onze regionale betrokkenheid en kennis op het gebied van werk, opleiden en ontwikkelen zorgen we ervoor dat jij snel een passende baan vindt.

Alle vacatures

Fervent voor werkgevers

Fervent Werk is de juiste partner op het gebied van werving en selectie, HRD advisering, uitzending, detachering en payrolling. Fervent Werk biedt allround en specialistische personeelsdiensten. Ons grote netwerk en onze adequate aanpak zorgen ervoor dat de juiste persoon snel op de juiste plek zit. Zo gaat het werk gewoon door, zonder dat jij er omkijken naar hebt.

Meer

Fervent werkt

Fervent is een eigentijds uitzend- & opleidingsbureau. Door onze kennis op het gebied van werk, opleiden en ontwikkelen zijn we de beste allround partner op het gebied van personeelsvraagstukken. Daardoor hoef jij maar langs één loket voor al je personeelsvraagstukken. We kijken altijd naar de lange termijn. Zo bouwen we aan duurzame oplossingen waar je niet alleen nu, maar ook in de toekomst mee geholpen bent. En dat werkt in je voordeel!

Meer