0594 58 13 24

Meest gestelde vragen

Vragen over uitzenden en detacheren

 1. Wat zijn voordelen van uitzenden of detacheren ?
  • Naast een flinke tijdsbesparing en kostenbesparing bieden payrolling en detacheren via Fervent Werk u als opdrachtgever vele overtuigende voordelen.
 2. Hoe kan ik een vrijblijvende offerte opvragen?
  • Voor een vrijblijvende offerte kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Tijdens kantooruren kun je bellen naar onze vestiging via 0594 – 58 13 24 of een email sturen naar info@fervent.nl. Ook kun je via het contactformulier contact opnemen. Wij bellen dan graag terug.
   Digitaal een vacature aanmelden kan ook via het aanmeldformulier op deze pagina.

Vragen over ziekteverzuim

 1. Dien ik mijn uitzendmedewerker ziek te melden?
  • Wanneer de uitzendmedewerker ziek wordt, dient hij/zij zich voor aanvang van de werkzaamheden bij jou ziek te melden. Daarnaast dient hij/zij zich persoonlijk telefonisch bij ons ziek te melden vóór 09.30 uur.
   Jij hoeft de medewerker dus niet bij ons ziek te melden. Dat is de verantwoordelijkheid van de betreffende uitzendmedewerker. Natuurlijk kun je wel contact met ons opnemen om, indien nodig, vervanging van de zieke medewerker te regelen.

Vragen over het wijzigen van mijn gegevens

 1. Hoe kan ik mijn adreswijziging doorgeven?
  • Je mag een email sturen met de bedrijfsnaam, naam van de contactpersoon en de nieuwe adresgegevens naar info@fervent.nl
 2. Hoe kan ik een wijziging van mijn IBAN-nummer doorgeven?
  • Je mag een email sturen met de bedrijfsnaam, naam van de contactpersoon en het nieuwe IBAN-nummer naar info@fervent.nl

 

Vacature aanmelden

U kunt zelf uw vacature plaatsen op onze website. Wij nemen dan contact met u op om te bespreken wat voor medewerker u precies zoekt.

Meer

Fervent werkt in je voordeel

Door onze regionale betrokkenheid en kennis op het gebied van werk, opleiden en ontwikkelen zorgen we ervoor dat jij snel een passende baan vindt.

Alle vacatures

Fervent voor werkgevers

Fervent Werk is de juiste partner op het gebied van werving en selectie, HRD advisering, uitzending, detachering en payrolling. Fervent Werk biedt allround en specialistische personeelsdiensten. Ons grote netwerk en onze adequate aanpak zorgen ervoor dat de juiste persoon snel op de juiste plek zit. Zo gaat het werk gewoon door, zonder dat jij er omkijken naar hebt.

Meer

Fervent werkt

Fervent is een eigentijds uitzend- & opleidingsbureau. Door onze kennis op het gebied van werk, opleiden en ontwikkelen zijn we de beste allround partner op het gebied van personeelsvraagstukken. Daardoor hoef jij maar langs één loket voor al je personeelsvraagstukken. We kijken altijd naar de lange termijn. Zo bouwen we aan duurzame oplossingen waar je niet alleen nu, maar ook in de toekomst mee geholpen bent. En dat werkt in je voordeel!

Meer