0594 58 13 24

Voor ZZP-ers

Werk je als ZZP-er en ben je op zoek naar opdrachten? Dan is Fervent de juiste partner! Wij kunnen je van dienst zijn bij het vinden van de passende opdracht doormiddel van ZZP payrolling.

Je bent een échte vakman en hebt gekozen voor je eigen verantwoordelijkheid en vrijheid in je werk. Daar waar wij je kunnen ontzorgen helpen wij je graag. Naast het werk heb je nog je administratie en als belangrijkste opgave moet je je ook focussen op het binnenhalen van nieuwe opdrachten.

Wij hebben veel ervaring in de bouw, techniek, infra en metaal en onze dienstverlening is erop gericht jou te helpen, zowel in de bemiddeling als de boekhouding of facturatie.


Bemiddeling

Als wij voor jouw de bemiddeling gaan regelen en verzorgen wij alle overeenkomsten, facturen en het debiteurenbeheer rondom deze opdracht(en) voor jou. Hierdoor heb jij meer tijd voor je eigen werkzaamheden. Ondertussen zoeken wij verder naar de volgende klus die geschikt voor je is. Wij kennen de regionale markt en kunnen je adviseren over kansen en mogelijkheden bij verschillende opdrachtgevers. Zo zorgen we voor werkzekerheid en stabiliteit.

Heb je vragen of wil je dat wij voor je aan de slag gaan? Neem gerust contact met ons op of meld je aan via ons aanmeldformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.


Downloads

Hieronder staan een aantal handige documenten:

Voor ZZP-er:

Aanmeldformulier ZZP-ers

Aanmeldformulier Z-Payrolling

Urendeclaratieformulier ZZP-er per week.docx

Voor de opdrachtgever:

Formulier aanmelding bemiddelingsopdracht.docx

Aanmeldingsformulier zzpayrolling 1.docx

Vacature aanmelden

U kunt zelf uw vacature plaatsen op onze website. Wij nemen dan contact met u op om te bespreken wat voor medewerker u precies zoekt.

Meer

Fervent werkt in je voordeel

Door onze regionale betrokkenheid en kennis op het gebied van werk, opleiden en ontwikkelen zorgen we ervoor dat jij snel een passende baan vindt.

Alle vacatures

Fervent voor werkgevers

Fervent Werk is de juiste partner op het gebied van werving en selectie, HRD advisering, uitzending, detachering en payrolling. Fervent Werk biedt allround en specialistische personeelsdiensten. Ons grote netwerk en onze adequate aanpak zorgen ervoor dat de juiste persoon snel op de juiste plek zit. Zo gaat het werk gewoon door, zonder dat jij er omkijken naar hebt.

Meer

Fervent werkt

Fervent is een eigentijds uitzend- & opleidingsbureau. Door onze kennis op het gebied van werk, opleiden en ontwikkelen zijn we de beste allround partner op het gebied van personeelsvraagstukken. Daardoor hoef jij maar langs één loket voor al je personeelsvraagstukken. We kijken altijd naar de lange termijn. Zo bouwen we aan duurzame oplossingen waar je niet alleen nu, maar ook in de toekomst mee geholpen bent. En dat werkt in je voordeel!

Meer