0594 58 13 24

Over Fervent Werk

Fervent Werk is een breed inzetbaar uitzendbureau met als specialisme de Bouw & Infra sector dat gevestigd is in Leek. Wij bieden allround en specialistische personeelsdiensten. Wij houden ons grotendeels bezig met voorschakeltrajecten, bemiddelen van uitzendkrachten, het bemiddelen in vaste banen en detacheren. Ook zijn wij in Leek lokaal betrokken en kennen de regio. Hierdoor zijn we in staat u snel te helpen aan de juiste persoon op de juiste plek.
Hier vind je een volledig overzicht van onze diensten.

Wij ontzorgen u bij alle arbeidsmarktgerichte vraagstukken, van werving en selectie, HRD advisering tot uitzenden, detacheren en payrolling. Op al deze gebieden zijn wij uw deskundige partner. Zo werkt Fervent in je voordeel!

U kunt zich als uitzendkracht eenvoudig bij ons inschrijven door het inschrijfformulier in te vullen. Wij gaan dan direct voor u aan de slag! Mocht u als werkgever een openstaande vacature hebben, dan kunt u deze gemakkelijk bij ons aanmelden. Wij gaan dan direct opzoek naar de juiste persoon voor uw bedrijf!


 Certificering Uitzendbureau

Om de kwaliteit en betrouwbaarheid te garanderen beschikt Fervent Werk over verschillende certificeringen. Hiermee worden de risico’s voor de inlener en opdrachtgever geminimaliseerd.

VCU

Allereerst is Fervent Werk VCU gecertificeerd. VCU-certificatie is bedoeld voor bedrijven die personeel uitzenden naar VCA-gecertificeerde bedrijven. Deze bedrijven voeren werkzaamheden met verhoogd risico uit in een risicovolle omgeving. Vaak gaat het om constructie- of onderhoudswerkzaamheden die plaatsvinden op bouwterreinen, in fabrieken en werkplaatsen en bij installaties.
Met dit certificaat wordt aangetoond dat het VG-beheersysteem van het uitzendbureau op orde is.

SNA

Ook zijn wij geregistreerd bij de Stichting Normering Arbeid (SNA). Deze norm is ontwikkeld voor Nederlandse en buitenlandse ondernemingen die zich op de Nederlandse markt begeven en arbeid ter beschikking stellen en/of werk aannemen. Met deze registratie worden de risico’s voor de inlener en opdrachtgever beperkt. Ondernemingen in het register van SNA worden periodiek gecontroleerd en alleen opgenomen als zij voldoen aan de gestelde eisen.

NBBU

Tenslotte zijn wij als uitzendbureau actief lid van de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU). De NBBU is de brancheorganisatie voor de arbeidsbemiddelaars. De leden voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en worden hierop streng gecontroleerd. Hiermee wordt de kwaliteit, zekerheid en zijn financieel betrouwbaar gegarandeerd.


 Ons team – Uitzendbureau

Door onze kennis van werk, opleiden en ontwikkelen zijn we de beste allround partner op het gebied van personeelsvraagstukken. Ons team van enthousiaste medewerkers helpt je graag aan de beste oplossing voor jouw personeelsprobleem. Onze jarenlange ervaring en grote netwerk zetten we optimaal in om te komen tot de juiste inzet van personeel. Zo werkt Fervent in je voordeel!


Meer dan alleen een uitzendbureau

Benieuwd naar onze andere diensten? Bekijk hier alles over ons opleidings- en cursusaanbod, Fervent Opleiden, en hier alles over ons ontwikkelingscentrum, Fervent Ontwikkelen.

Vacature aanmelden

U kunt zelf uw vacature plaatsen op onze website. Wij nemen dan contact met u op om te bespreken wat voor medewerker u precies zoekt.

Meer

Fervent werkt in je voordeel

Door onze regionale betrokkenheid en kennis op het gebied van werk, opleiden en ontwikkelen zorgen we ervoor dat jij snel een passende baan vindt.

Alle vacatures

Fervent voor werkgevers

Fervent Werk is de juiste partner op het gebied van werving en selectie, HRD advisering, uitzending, detachering en payrolling. Fervent Werk biedt allround en specialistische personeelsdiensten. Ons grote netwerk en onze adequate aanpak zorgen ervoor dat de juiste persoon snel op de juiste plek zit. Zo gaat het werk gewoon door, zonder dat jij er omkijken naar hebt.

Meer

Fervent werkt

Fervent is een eigentijds uitzend- & opleidingsbureau. Door onze kennis op het gebied van werk, opleiden en ontwikkelen zijn we de beste allround partner op het gebied van personeelsvraagstukken. Daardoor hoef jij maar langs één loket voor al je personeelsvraagstukken. We kijken altijd naar de lange termijn. Zo bouwen we aan duurzame oplossingen waar je niet alleen nu, maar ook in de toekomst mee geholpen bent. En dat werkt in je voordeel!

Meer