0594 58 13 24

Fervent Werk

Fervent Werk is een breed inzetbaar uitzendbureau met als specialisme de Bouw & Infra Sector en is gevestigd in Leek. We bieden allround en specialistische personeelsdiensten. We houden ons grotendeels bezig met voorschakeltrajecten, bemiddelen van uitzendkrachten, het bemiddelen in vaste banen en detacheren.

Wij ontzorgen u bij alle arbeidsmarktgerichte vraagstukken, van werving en selectie, Human Resource Development (HRD) advisering tot uitzending, detachering en payrolling. Op al deze gebieden zijn wij uw deskundige partner. Zo werkt Fervent in je voordeel!


Meer over Fervent Werk

Nieuwsgierig geraakt? Klik dan hier voor meer informatie over Fervent Werk en onze diensten.


Vragen of meer informatie?

Mocht u nog vragen hebben of meer informatie willen ontvangen over ons uitzendbureau of onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs bij ons kantoor in Leek!

Nieuwste vacatures

Vacatures zoeken

Open sollicitatie

Een baan vinden die bij je past is geen gemakkelijke opgave. Wij helpen je ervoor te zorgen dat jij snel op de juiste plek terecht komt. Kijk eerst eens bij ons actuele aanbod vacatures. Wie weet staat jouw nieuwe baan er al tussen! Twijfel je of je de juiste opleiding hebt voor je droombaan? Dat is ook geen probleem. Fervent voorziet ook in een groot aantal opleidings-trajecten. Neem gerust contact met ons op en dan helpen we je verder. 

Meer

Vragen of meer informatie?

Wil je de voordelen van Fervent ook ervaren? We willen graag vrijblijvend kennis met je maken. Je kunt ons bellen op telefoonnummer 0594 – 58 13 24 of mailen via info@fervent.nl. Je kunt ook handig gebruikmaken van het contactformulier op onze contactpagina.

Meer

Fervent werkt in je voordeel

Door onze regionale betrokkenheid en kennis op het gebied van werk, opleiden en ontwikkelen zorgen we ervoor dat jij snel een passende baan vindt.

Alle vacatures

Fervent voor werkgevers

Fervent Werk is de juiste partner op het gebied van werving en selectie, HRD advisering, uitzending, detachering en payrolling. Fervent Werk biedt allround en specialistische personeelsdiensten. Ons grote netwerk en onze adequate aanpak zorgen ervoor dat de juiste persoon snel op de juiste plek zit. Zo gaat het werk gewoon door, zonder dat jij er omkijken naar hebt.

Meer

Fervent werkt

Fervent is een eigentijds uitzend- & opleidingsbureau. Door onze kennis op het gebied van werk, opleiden en ontwikkelen zijn we de beste allround partner op het gebied van personeelsvraagstukken. Daardoor hoef jij maar langs één loket voor al je personeelsvraagstukken. We kijken altijd naar de lange termijn. Zo bouwen we aan duurzame oplossingen waar je niet alleen nu, maar ook in de toekomst mee geholpen bent. En dat werkt in je voordeel!

Meer