Deskundig Leidinggevende Projecten - DLP

Met de cursus DLP (Deskundig Leidinggevende Projecten) wordt men opgeleid tot een deskundige die in staat is om werken te begeleiden waarbij contact met verontreinigde grond mogelijk is. Na het volgen van deze cursus is de cursist in staat om zelfstandig veiligheidsmaatregelen te treffen. Daarnaast ontwikkelt men adequate kennis over veiligheidsklassen en de daarbij te treffen veiligheidsmaatregelen en voorzieningen op de bouwplaats. Tijdens de cursus wordt geoefend met praktijkopdrachten die aansluiten op de CROW publicatie 132.


Doelgroep
De cursus DLP is bedoeld voor leidinggevenden en toezichthouders bij werken in verontreinigde grond.


Duur van de cursus
Deze cursus duurt 3 dagen.


Niveau
Voor deze cursus is geen vooropleiding vereist.


Resultaat
Deelnemers kunnen aan het einde van de cursus omgaan met aspecten van het werken in of met verontreinigde grond conform CROW publicatie 132.

Wanneer u deze cursus heeft afgerond krijg u daarvoor een certificaat van deelname.


Vervolgcursussen
Voor deze cursus zijn geen vervolgcursussen.


Prijs
Prijs op aanvraag.


Aanmeldprocedure
Om u aan te melden voor deze cursus kunt u gebruik maken van het aanmeldformulier links bovenaan deze pagina. Ook kunt u gebruik maken van het meer uitgebreide aanmeldformulier die hier te vinden is. Zodra wij deze hebben ontvangen nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Mocht u nog vragen hebben of meer informatie willen ontvangen, neem dan gerust contact met ons op via info@fervent.nl of 0594-58 13 24.